Activiteiten
Evenementen
Kamp


Beste leden, ouders en sympathisanten

Covid-19 heeft al erg veel roet in het eten gegooid en helaas zijn wij genoodzaakt om ook onze traditionele spaghettiavond een jaartje uit te stellen. Toch willen wij jullie de kans niet ontnemen om te genieten van onze overheerlijke spaghettisauzen Daarom organiseren we een heuse afhaal en levering van verschillende sauzen, eventueel vergezeld met een bijpassende fles wijn. Dit alles vindt plaats tijdens het weekend van zaterdag 21 november en zondag 22 november 2020.

Er is keuze uit de volgende sauzen: Elke saus kan in volgende porties besteld worden:

Bovendien voorzien wij de mogelijkheid om een fles lekkere Italiaanse wijn toe te voegen aan uw bestelling, zodat u werkelijk nergens aan hoeft te denken tijdens het gezellige diner bij u thuis. U kan kiezen tussen een fles witte, rosé en/of rode wijn, en dit voor de zeer schappelijke prijs van 8 euro per fles.


Afhaal in Den Oepites is op beide dagen mogelijk van 17u tot 20u30. Wij leveren desgewenst ook aan huis, maar enkel in Lievegem. Bij uw inschrijving kan u het gewenste uur aanduiden.

Uw bestelling dient ten laatste te gebeuren op dinsdag 17 november.
OPGELET: uw bestelling is pas definitief geldig indien het juiste bedrag betaald is op het volgend rekeningnummer: BE83 4443 6173 5115. Vermeld ook zeker uw naam.

Wenst u verdere info? Contacteer ons dan gerust via dit e-mailadres: manon.huyghe@telenet.be
We hopen de unieke KSA-spaghetti-avondsfeer bij u thuis te brengen en bedanken u alvast voor uw talrijke bestellingen.


Vriendelijke groeten,
De voltallige leiding van KSA-OEPITES-ZOMERGEM